Sprache:

Business Process Analyst

Functie

Binnen ons team van Business Analisten zal je fungeren als de schakel tussen IT en een specifieke afdeling, door het analyseren van de business behoeften en deze te vertalen in functionele analyses. Je brengt de processen en de informatiestromen van specifieke processen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders. Je analyseert deze informatie en behoeften, in nauwe samenwerking met je IT-collega's, en vertaalt deze naar functionele specificaties.
Je adviseert continu over mogelijke proces verbeteringen en over de kwaliteit van de gebruikte tools. Je werkt actief mee aan projecten door de tijdige uitvoering van de veranderingen. Door het professioneel managen van de veranderingen minimaliseer je de impact ervan in de organisatie.

Opleidingsniveau / diploma

Je genoot een master opleiding bij voorkeur in Economie, Handelswetenschappen, bedrijfskunde of IT.
Mogelijks beschik je over een relevante ervaring opgebouwd (3 tot 5 jaar) in een manufacturing omgeving (bij voorkeur in de electronics assembly) en kan je reeds een ruime ervaring voorleggen in business process analyse.
Je hebt kennis en ervaring met systemen op het gebied van ERP of MES of PDM en een sterke affiniteit en ervaring met de algemene principes van software onwikkeling.
Je communiceert vlot (gesproken en geschreven) in het Nederlands en Engels.

Vereisten

Je beschikt over een sterke analytische geest en het geeft jou energie om een visie te ontwikkelen gebaseerd op een diepgaande analyse.
Je bent een creatief en ondernemend persoon die niet bang is van het uitproberen van nieuwe ideeën.
Je hebt een voortdurende drang om de best practice in elk onderdeel van jouw takenpakket in te zetten.
Je bent een resultaatgerichte professional die prioriteiten weet te stellen. Stressbestendigheid, het managen van toegewezen projecten en een goede communicatie binnen het bedrijf vormen mede een basis voor het juist functioneren binnen het bedrijf.
Verantwoordelijkheidszin en het zelfstandig kunnen opereren vormen voor jou geen ijdele woorden.
Je bent bereid 1 à 2 weken per kwartaal te reizen.

Wij bieden

Binnen onze sterk groeiende internationale groep bieden wij dynamische, gedreven en creatieve persoonlijkheden alle kansen: een autonome functie met ruime verantwoordelijkheden binnen een jonge dynamische omgeving; een aantrekkelijk salaris dat aangevuld kan worden met extralegale voordelen. In uw funktie rapporteert u direct aan de IT Applications Manager.
Interesse?

Stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar Connect Group N.V., t.a.v. Dhr Peter Wyckaert, Bargiestraat 2, 8900 Ieper of via e-mail: p.wyckaert@connectgroup.com

Please enter your personal details

Attach your resume (CV)

You can upload your resume in PDF or Word format, other filetypes will be ignored. Maximum attachment size is 2048 KB. (2 MB)