Langue:

Bedrijfsjurist (M/V)

Functie

Als bedrijfsjurist ben je verantwoordelijk voor het opmaken, archiveren en de redactie van allerlei (internationale) verkoopscontracten met conformiteit van de geldende wetgeving. Je volgt de juridische dossiers van A tot Z op. Je schrijft, onderhandelt en reviseert de diverse contracten.
Je formuleert adviezen op interne vragen met betrekking tot verschillende rechtsaspecten, om zo een efficiënte en juridische ondersteuning te garanderen.
Je doet eventueel suggesties en voorstellen; je geeft tevens ook een correcte inschatting en advies van eventuele risico’s op claims. Je streeft naar de meest effectieve oplossingen in het belang van de onderneming bij eventuele rechtsgeschillen.

Je neemt deel aan de onderhandelingen met klanten waarbij de juridische aspecten aan bod komen.

Hiertoe blijf je op de hoogte van de evoluties, aanpassingen en ontwikkelingen van de wetgeving in domeinen die relevant zijn voor de activiteiten van de groep.

Je rapporteert aan de Chief Finance Officer van de groep.
 

Opleidingsniveau - ervaring

Wij zijn we op zoek naar een dynamische jurist met diploma Master in de Rechten, die samen met ons de ambitie heeft te groeien.

Naast het Nederlands kan je je zowel mondeling als schriftelijk, goed uitdrukken in het Engels en Frans. Kennis van het Duits is een bijkomend voordeel.
Je hanteert een positieve mindset; je spreekt over uitdagingen ipv problemen. Je bent cliëntgericht, neemt graag initiatief en werkt graag samen in team.

Je werkt discreet en bijzonder nauwgezet aan uiteenlopende dossiers en projecten. Je bewaart het overzicht en kan de juiste prioriteiten leggen over de verschillende klanten en projecten heen. 
Je hebt een goed analytisch vermogen en kan zelfstandig dossiers behandelen.

Interesse?

Binnen onze sterk groeiende internationale groep bieden wij dynamische, gedreven en creatieve persoonlijkheden alle kansen: een autonome functie met ruime verantwoordelijkheden binnen een jonge dynamische omgeving; een aantrekkelijk salaris dat aangevuld kan worden met extralegale voordelen.

Stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar Connect Group N.V., t.a.v. Dhr Peter Wyckaert, Industriestraat 4 1910 Kampenhout of via e-mail: p.wyckaert@connectgroup.com

Please enter your personal details

Attach your resume (CV)

You can upload your resume in PDF or Word format, other filetypes will be ignored. Maximum attachment size is 2048 KB. (2 MB)