Interview met .....

Naam: Peter

Werkzaam in vestiging: Connect Group Nederland

Werkzaam sinds: 1 januari 2008

Jouw geschiedenis bij ons

Ik ben in 2008 gestart als productieleider in de Connect Group fabriek in Rijen. In die tijd produceerden we voornamelijk draden, kabels en kabelbomen voor allerlei klanten.

We produceerden ook kabelproducten die vanwege de vereiste reinheid in een cleanroom moesten worden geproduceerd.

Later werden de kabels verplaatst naar onze fabriek in Kampenhout om plaats te maken voor het bouwen van kasten voor een belangrijke klant in Rijen.

Een jaar na de overname van Halin door Connect Group verhuisden we de productie van de kasten naar een compleet nieuwe cleanroom in Veldhoven.

In 2015 werd ik door het management gevraagd om bij de verkoopgroep te komen werken. Ik heb een assessment gedaan en de uitkomst was een perfecte match dus ben ik 1 juli 2015 begonnen als Customer Relation Manager op de verkoopafdeling.

Het was leuk in mijn nieuwe baan om het gat tussen productie en verkoopafdeling te dichten en ik voelde me meteen op mijn gemak in mijn nieuwe rol door de kennis en ervaring die ik wel had vanuit mijn vorige baan.

Na 2,5 jaar als Customer Relations Manager werd mijn functie veranderd in Business Development Manager, verantwoordelijk voor ongeveer 22 verschillende klanten.

Na 15 jaar Connect Group is mijn werk nog steeds uitdagend en maak ik nog steeds graag deel uit van Connect Group.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op de manier waarop we het voor elkaar hebben gekregen om in onze fabriek in Rijen de productie van kabels om te zetten naar de productie van kasten en later deze productie naar Veldhoven te verplaatsen. Trots op het opbouwen van een team van gemotiveerde medewerkers die hun uiterste best doen om de wensen van de klant te vervullen.

Enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op!