Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk met de focus op industriële klanten binnen België. Je gaat te werk als een onafhankelijke Business Development Manager en bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten, gericht op de lange termijn.

Vanuit een partnership analyseer je de behoeftes van onze klanten en zoek je naar de ideale produktiemethodes voor hun producten waarbij je jouw technische en commerciële kwaliteiten weet in te zetten, hier bij wordt je ondersteund door interne experts. Je hebt nauw contact met alle belanghebbenden binnen onze organisatie en bent in staat meerdere accounts en opdrachten tegelijk te managen.

Opleidingsniveau/diploma

Wij zijn op zoek naar een gedreven commercieel talent met een brede technische interesse.

Wij bieden

Ben jij de juiste persoon voor deze uitdagende functie? Dan bieden wij jou volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen. Na een intern opleidingstraject ga je zelfstandig aan de slag, waarbij je rapporteert aan onze Business Unit Manager Nederland. Een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden zijn vanzelfsprekend. Interesse? Solliciteer via onderstaand formulier!

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform de AVG, lees alle details in ons 'privacybericht sollicitant'.
CGBI Building
Businessmen businesspeople businesswomen 1249158