Voor onze vestiging in Nederland zijn wij op zoek naar een Program Manager EMS (m/v).

Functie

De Program Manager dient constant de afweging te maken tussen de belangen van de klanten, de technische haalbaarheid en de belangen van de Connect Group, met andere woorden de organisatie om op een efficiënte, effectieve en ondernemende manier te laten functioneren. De doelstelling van de Program Manager is om de verwachtingen van de klant voortdurend te overtreffen en tegelijkertijd de interne KPI's te overtreffen. Hij/zij is verantwoordelijk voor het bedienen van deze accounts, het behalen van operationele KPI's, het bi-directioneel respecteren en uitvoeren van afspraken en verbeterplannen.


Verantwoordelijkheden

* Goed relatiebeheer met maximale klanttevredenheid
* Bereiken van operationele doelstellingen
* Monitoring budget
* Optimaliseren van de interactie, communicatie en samenwerking met Business Development Manager, Business Unit Manager, Operations Manager en Directeur EMS
* Het delen van kennis op een proactieve basis binnen het bedrijf
* Correcte programmabeheer-klantrapportage in database
* Controle op het respecteren van de manier van werken & contractafspraken


Opleiding/ervaring

Minimale opleiding is HBO - Bachelor of gelijkwaardig door ervaring

CGNV pand
Adults coffee colleagues 1323592

Wij bieden:

Binnen onze sterk groeiende internationale groep bieden wij dynamische, gedreven en creatieve persoonlijkheden alle kansen. Een autonome functie met ruime verantwoordelijkheden binnen een dynamische omgeving; een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Connect Group wordt in deze werving & selectie procedure bijgestaan door Mark Kuhlmann, Sr. HR & Recruitment Consultant van Fixview BV te Valkenswaard. Je kunt via onderstaande nummers bij hem terecht voor informatie over de inhoud van de functie, de organisatie en met vragen aangaande deze procedure. Hij neemt alle reacties en sollicitaties vertrouwelijk in behandeling. Ook via de website van Fixview is het mogelijk om je sollicitatie in te sturen.

Voor meer informatie kun je direct contact opnemen met Mark Kuhlmann | 040 2541555 | 06-21510738 | kuhlmann@fixview.nl