Functionele Analist te Ieper (m/v)

Functie

Binnen ons team van analisten wordt je de drijvende kracht in het realiseren van de toekomstvisie van Connect Group. Je bekwaamt je in onze bedrijfsprocessen en je realiseert de verwachtingen van de stakeholders. Daarnaast formuleer je zelf functionele verbeteringen. Je werkt nauw samen met de technische analist en software ontwikkelaars en komt tot een architectuur en implementatie plan. Hierbij bewaak je de milestones en focus. Je stelt test criteria op, doet de initiële acceptatie van de software en organiseert de business acceptatie testen. Je organiseert een go-live en faciliteert in de uitvoering er van.

Opleidingsniveau/diploma

Je genoot een master opleiding bij voorkeur in Economie, Handelswetenschappen of IT. Mogelijks beschik je over een relevante ervaring opgebouwd in een manufacturing omgeving (bij voorkeur in de electronics assembly) en kan je reeds een ruime ervaring voorleggen in business process analyse. Maar is geen vereiste.

Vereisten

Je hebt kennis van systemen op het gebied van ERP of MES of PDM en een sterke affiniteit met de algemene principes van software ontwikkeling. Een goede mondelinge en schriftelijke talenkennis van N/E vormt voor jou geen probleem. Je beschikt over een sterke analytische geest en het geeft jou energie om een visie te ontwikkelen gebaseerd op een diepgaande analyse.
Je bent een creatief en ondernemend persoon die niet bang is van het uitproberen van nieuwe ideeën. Je hebt een voortdurende drang om de best practice in elk onderdeel van jouw takenpakket in te zetten. Je bent een resultaatgerichte professional die prioriteiten weet te stellen. Stressbestendigheid, het managen van toegewezen projecten en een goede communicatie binnen het bedrijf vormen mede een basis voor het juist functioneren binnen het bedrijf. Verantwoordelijkheidszin en het zelfstandig kunnen opereren vormen voor jou geen ijdele woorden. Je bent bereid 1 à 2 weken per kwartaal te reizen.

Businessmen businesspeople businesswomen 1249158
Connect Group Ieper Building

Wij bieden

Binnen onze sterk groeiende internationale groep bieden wij dynamische, gedreven en creatieve persoonlijkheden alle kansen: een autonome functie met ruime verantwoordelijkheden binnen een jonge dynamische omgeving; een aantrekkelijk salaris dat aangevuld kan worden met extralegale voordelen.

In uw functie rapporteert u direct aan de IT Manager.

Interesse?

Vul dan het formulier hieronder in.

We process your personal data in accordance with the GDPR. You can read all about it in our privacy statement.